About

Čišćenje lica

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom u Beogradu

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom postao je neizostavan deo asortimana svakog modernog kozmetičkog salona. Svoju popularnost je stekao kao savršena alternativa klasičnog čišćenja lica, jer ostavlja minimalne tragove nakon tretmana i bez problema se klijenti vraćaju svojim svakodnevnim obavezama.

Tretman čišćenja lica

Tretman se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim niskim  ultrazvučnim vibracijama, izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja.uz uklanjanje mrtvih ćelija sa površinskog dela kože.

U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu čistu kožu lica. Tokom tretmana pospešuje hidrataciju koja će koži vratiti vlažnost, mladalački izgled i sjaj.

Kome se preporučuje tretman?

Tretman ultrazvučnom špatulom tj ultrazvučni piling mogu raditi svi, bez obzira na starosnu kategoriju ili tip kože. Posebno se preporučuje pre i posle boravka planini ili moru. Veoma je pogodan za osobe koje su često izložene UV zračenju.

Koje regije se mogu tretirati?

Ultrazvučni piling je prvenstveno namenjen tretmanima lica, ali može se koristiti i za čišćenje ledja ili dekoltea kod ljudi kod kojih se na toj regiji stvaraju nečistoće.

Koliko traje tretman?

U zavisnosti od regije, izmedju 30 min. i 45 min. Posle tretmana može se javiti blago crvenilo, koje će povući posle 20 minuta do najkasnije 2 sata nakon tretmana.

Tretmani lica

Tretmani tela

Trajna epilacija

Uklanjanje promena

About