About

Crna lutkica

Karbon piling

Crna lutkica - karbon piling

Tretman crna lutkica ili karbon laserski piling je jedan od najpopularnijih tretmana kako u svetu tako i kod nas. Tretman je još poznat i pod nazivom Holywoodski piling, Porcelanski piling, Black doll itd. Bez obzira na naziv, karbonski piling predstavlja jedan veoma učinkovit i ne invazivan tretman.

Tretman crna lutkica - karbonski piling

Crna lutkica ili karbonski piling je tretman koji se radi kombinacijom lasera i vulkanske paste. Tretman se odvija u dve faze.
Prva faza, nakon pripreme lica, nanosima vulkansku pastu tj. karbon gel u tankom sloju. Pustimo da se pasta prirodno osuši. Potrebno je odprilike 10 min. do 15min. Kada pasta bude suva, koža lica izgleda kao da smo naneli masku od prirodnog blata.

U drugoj fazi, laserskim zrakom, na dubini od 132o nm prelazimo preko kože lica na kojoj se nalazi pasta i uklanjamo je zajedno sa nečistoćama.

Ovaj tretman sužava proširenje pore, smanjuje veličinu lojnih žlezda, a samim tim i lučenje sebuma, uklanja mitisere i izumrle ćelije iz površinskog sloja kože.

Kome se preporučuje tretman?

Mogu ga raditi svi, bez obzira na tip kože. Tretman se najviše preporučuje osoba sa proširenim porama, povećanim mašćenjem kože lica, aknama, mitiserima i neujednačenim tenom.

Koje regije se mogu tretirati?

Regije koje možemo tretirati su: lice, dekolte, ledja.

Koliko traje tretman?

U zavisnosti od regije, izmedju 30 min. i 45 min. Rezultati su vidljvi odmah nakon tretmana, ali se preporučuje jedan tretman mesečno za održavanje kože sjajnom, čistom i blistavom.

Tretmani lica

Tretmani tela

Trajna epilacija

Uklanjanje promena

About