About

Dubinsko čišćenje lica

Dubinsko čišćenje lica u Beogradu

Dubinsko čišćenje lica

Osnov zdrave i lepe kože je čisto i negovano lice. Dubinsko čišćenje lica je biser tretmana u aparaturnoj kozmetici. Tretman se radi kombinacijom mikrodermoabrazije i ultrazvučne špatule. Prednost je što traje relativno kratko, postižući visoke rezultate. Nakon tretmana, klijent se vraća svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretman dubinskog čišćenja

Dubinsko čišćenje lica se sastoji iz dva dela.

U prvom delu tretmana vršimo eksfolijaciju dijamantskom dermoabrzijom. Vakumom i dijamantskim glavama različite granulacije vršimo eksfolijaciju površinskog dela kože, povlačeći nečistoje iz dubine ka površini. Takodje, mikrodermoabrazijom se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina.

U drugom delu tretmana, ultrazvučnom špatulom se vrši ekstrakcija. Ultrazvučnim vibracijama dodatno stimulišemo proizvodnju kolagena u koži.

Kome se preporučuje tretman?

Tretman se preporučuje osoba koje žele čistu kožu, a da nakon tretmana mogu da se vrate svakodnevnim aktivnostima. Crvenila, ako se javi, trajne od 20ak minuta do 2 sata nakon tretmana.

Koje regije se mogu tretirati?

Regije koje možemo tretirati su: lice, vrat, dekolte, ledja.

Koliko traje tretman?

U zavisnosti od regije, izmedju 30 min. i 45 min. Rezultati su vidljvi odmah nakon tretmana. Za održavanje, preporučujemo da se radi jedan tretman na svakih 30 ili 45 dana.

Tretmani lica

Tretmani tela

Trajna epilacija

Uklanjanje promena

About