About

O nama

Naš tim – Misija – Vizija

Naš tim

Naši tim čine sertifikovani lekari estetske medicine i kozmetičari potkovani znanjem i dugogodišnjim iskustvom. Savestno obavljamo svoj posao s ljubavlju i velikom željom da se efekti našeg rada što pre uoče. Imamo individualan pristup svakom klijentu kako bi na što bollji način mogli da udjemo u srž Vašeg problema.

Aparati nove generacije

Imamo široku paletu tretmana za negu lica, tela i uklanjanje promena na koži. Svi tretmani se izvode laserima, radiotalasima i ultrazvučnim aparatima nove generacije. Opredelili smo se za tu vrstu aparaturne tehnike jer omogućavaju brzo vidljive i dugotrajne rezultate pri tretmanima lica i tela.

Misija

Svojim asortimanom tretmana lica, tela i uklanjanja promena težiti da naši klijenti dolazak kod nas dožive kao stil života. Uz stručan i motivisan kadar pružiti najbolju uslugu u ugodnom okruženju. Rastom, dobrim poslovanjem, unapređenju procesa rada, zadovoljenju potrošača doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Vizija

U ne tako dalekoj budućnosti, kao lidera u oblasti kozmetologije u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji i sinonim za efikasne tretmane lica, tela i uklanjanja promena na koži. Biti za korak ispred drugih, prateći svedske trendove i poslovati u skladu sa vremenom i modernim načinom života.
About