About

Estetsko uklanjanje promena

Uklanjanje promena na koži

Uklanjanje bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa. Kada virus uđe u epitalne ćelije, on ih zarazi što dovodi do nastanka vidljivih izraslina na koži.

Uklanjanje fibroma

Fibromi se manifestuju na koži ispod epitela ili dublje, veličine od nekoliko milimetara do nekoliko santimetara (naziva se još i gigantski fibrom), ovalne ili okrugle promene na koži jasno ograničene od okoline.

KONDILOMI KOD MUŠKARACA

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju…

UKLANJANJE KSANTELAZME

Ksantelazma nastaje kao oblik kožnih ksantoma koji sadrže lipide u vidu esterifikovanih molekula. Razvijanje ksantelazme kod ljudi koji imaju uredan biohemijski nalaz lipida u krvi, vezuje se za genetski faktor.

UKLANJANJE KURJEG OKA

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn…

UKLANJANJE HEMANGIOMA

Hemangiomi su benigne promene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanjem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju. Hemangiomi se dele na kapilarne i kavernozne hemangiome.

UKLANJANJE GRIZA NA LICU

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

About