About

Uklanjanje tamnih podočnjaka

Uklanjanje tamnih podočnjaka u Beogradu

Tamni podočnjaci

Tamni podočnjaci na našem licu mogu da se pojave zbog genetska predispozicija, pušenje, loša cirkulacija, loša ishrana, alergijske reakcije ili nepravilni ritam spavanja. U velikom broju slučajeva tamni podočnjacine predstavljaju signal da postoji oboljenje unutrašnjih organa ali je svakako treba da nam bude jasno da nešto trebamo da preduzmemo.

Jedan od razloga za pojavu tamnih podočnjaka su svakako godine. Tokom godina, popuštaju ligamenti koji drže masno jastuče podočnjaka, zbog čega oni postaju sve upadljiviji. Takodje tamni podočnjaci mogu da nastanu zbog laganog nestajanje masnog tkiva koje se nalazi ispod njega.

Uklanjanje tamnih podočnjaka

Vertona Aesthetic nudi rešenje u vidu uklanjanja tamnih podočnjaka ispod očiju kombinacijom više različitih tehnika

1. Prvi deo tretmana se radi Fraksalom: Koristiće jedinstvenu inovativnu platformu termalne radiofrekvencije, visoka energija prodire u sloj kože u kome vrši sintezu kolagena i elastina obnavljajući oštećeno vezivno tkivo.

2. U drugom delu tretmana kombinacijemo vulkansku pastu i ND Yag q-switch laser. Nakon nanošenja, vulkansa pasta treba da odstoji 15ak minuta da bi se dobro osušila na koži. Zatim ND Yag q-switch laserom je penetrišemo u kožu. Termički efekat laserskog snopa stimuliše obnovu kolagena i elastina, ubrzavajući mikrocirkulaciju koje pospešuju uklanjanje tamnih podočnjaka oko očiju.

Koliko tretmana je potrebno uraditi?

Za potpun efekat potrebno je uraditi 5 tretmana. Preporučeni vremenski razmak izmedju tretmana je 10 dana.

Koliko traje tretman?

Tretman traje oko 20 minuta.

Tretmani lica

Tretmani tela

Trajna epilacija

Uklanjanje promena

About