About

Zatezanje opuštene kože

Zatezanje opuštene kože ruku, nogu ili stomaka.

Opuštena koža

Tokom života ili odredjenih dešavanja u životu, naš organizam i telo se menjaju. Koža gubi elastičnost dolazi do smanjenja kolagena, nakon čega dolazi do pojave opuštene kože.

Opuštena koža tela najčešće nastaje prilikom oscilacije telesne težine ili nakon porodjaja, dok se na licu javlja kao prirodan tok starenja.

Zatezanje opuštene kože

Tretman zatezanja opuštene kože radimo frakcionim radiotalasima. RF V Frakti koristi jedinstvenu inovativnu platformu termalne radiofrekvencije, koja je neinvazivna i potpuno bezbolna. Energija visoke frekvencije prodire u sloj kože gde izaziva kontrakcije, vrši sintezu kolagena i elastina i ubrzava mikrocirkulaciju. Kao krajnji efekat imamo zategnutu, sjajnu i glatku kožu regije koja je tretirana.

Da li je tretman zatezanja opuštene kože bolan?

Zatezanje opuštene kože je bezbolan tretman. Tokom tretmana oseća se samo blaga toplota.

Koje regije se mogu tretirati?

– Lice
– Vrat i dekolte
– Ruke
– Stomak
– Noge
– Gluteus

Koliko traje tretman?

Vreme trajanja tretmana za zatezanje opuštene kože može da varira, u zavisnosti od regije koja se tretira. Prosečno vreme trajanja tretmana je 30 minuta.

Da li je efekat vidljiv posle prvog tretmana?

Posle prvog tretmana su vidljive promene na koži, ali da bi efekat bio potpun potrebno je uraditi celu seriju tretmana za zatezanje opuštene kože. Serija se sastoji od 9 tretmana koji se rade po tačno odredjenoj šemi.

– Prvih 6 tretmana rade se u razmaku od 10 dana

– Sledeća 2 tretmana u razmaku od 15 dana

– Poslednji tretman se radi posle mesec dana

Tretmani lica

Tretmani tela

Trajna epilacija

Uklanjanje promena

About